Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη 12 Απριλίου 2007

To Nέο βιβλίο του ερευνητή, κύριου Μπάμπη Ζαβού


Είμεθα χαρούμενοι να σας παρουσιάσουμε το βιβλίο "Δόκτορ Φλάντζας- Μπάμπης Ζαβός-Μίλτος Φρίντμαν, διαννοητές και άνθρωποι, του φωτογράφου και ερευνητή Μπάμπη Ζαβου ,14η έκδοση, Εκδόσεις Φλαντζας 2008" , του Μπάμπη Ζαβού
"Πραγματικά καταπληκτικό"
Dr.Πηνελόπη Φλάντζα
"Το "Διαννοητές και άνθρωποι", ο,τι καλύτερο μετά το " Άνθρωποι και ποντίκια"
Dr.Εμίλιος Φλάντζας
"A marvelous mastepiece!"
Sir Thomas Flantzas

20 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ αγαπητέ εκδότα που προοθείτε το έργον μου που άλλωστε αφορά τον χώρο της μεταφυσικής αλλά και του απλώματος του τραχανά στην ορεινή αχαϊα όπου όπως γνωρίζετε παρουσιάζονται ειδικές δυσκολίες λόγω της ανωμαλίας του εδάφους αλλά και του υψηλού βαθμού βροχοπτώσεων που μαστίζουν την περιοχή και προκαλούν μείωση της ορατότητας κατά την δειάρκεια του απλώματος.

    Αυτά και πάλι ευχαριστώ ασκαρδαμυκτί.
    Τα σέβη μου.
    Μπάμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλώνω μαγεμένος από το βιβλίο σας. Ξεκίνησα με δυσπιστία την ανάγνωση αλλά τελικά με κέρδισε η λεπτομερής καταγραφή του απλώματος του τραχανά με τις κατηγοριοποιήσεις του ξινού και του γλυκού και τις τεχνικές διασποράς τους στα διάφορα γεωλογικά τερτίπια ήτοι λιβάδια, γκρεμίδια, λοφίσκους, πλαγιές. Εκεί φάνηκε το βάθος της γνώσης σας και γι αυτό σας εκτιμώ πλέον βαθύτατα. Αναμένω με αγωνία και το νέο σας βιβλίο όπου ελπίζω να συμπεριλάβετε και το άπλωμα εις Αργολίδα και ορεινή Αρκαδία.
    Μετά τιμής
    Ιούδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το διάβασα απνευστί και -μεταξύ αστείου και σοβαρού- αξιότιμε κύριε Ζαβέ εσείς ευθύνεστε γιά τη σημερινή μου κοπάνα από την εργασία μου.

    Δηλώνω ενθουσιασμένη και παρακαλώ τον δρα. Φλάντζα να μας ενημερώσει εγκαίρως γιά την πρώτη παρουσίαση του βιβλίου και την υπογραφή αντιτύπων. Η θεία μου η Μαρίκα απειλεί να μην μου γράψει το οικόπεδο της Λούτσας αν δεν της φέρω αυτόγραφο του κου Ζαβού.

    Αχ, κύριε Ζαβέ, με το πόνημά σας αυτό με γυρίσατε στο τιτάνιο έργο του μεγάλου ιατροφιλόσοφου Αλέξη Καρέλ, "Ο άνθρωπος αυτό το άγνωστο" από τις εκδόσεις Μπάρκουλη-Βλαχοπούλου.

    Σας ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι τροχός, φωτιά και μ*****ες... Αυτό το αριστούργημα ξαναγράφει την ανθρώπινη ιστορία από την αρχή! Τα συγχαρητήριά μου! Μία ταπεινή μορφή ζωής με βάση τον άνθρακα, υποκλίνεται ταπεινά στο μεγαλείο σας! Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιότιμε κύριε Ζαβέ,
    Διάβασα εμβριθώς το μεγαλόπνοο αυτό πόνημά σας, το οποίο εν συνεχεία τοποθέτησα στην οικογενειακή βιβλιοθήκη δίπλα στο εξέχον λογοτεχνικό έργο το οποίο αφορά τη θαυματουργή δίαιτα του Ντέμη Ρούσου.
    Σας εύχομαι ολοψύχως καλή σταδιοδρομία και ελπίζω στις επόμενες εκδόσεις του εγκρίτου βιβλίου σας να περιλάβετε και λεπτομερείς πληροφορίες για το άπλωμα του τραχανά στα γραφικά Εκβάτανα.

    διατελώ υμετέρα
    πασταφλώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας:

    Ηταν μεγάλη έκπληξη και για μένα ως εκδότης να ανακαλύψω τον φωτογράφο και ερευνητή, κύριο Μπάμπη Ζαβό και να έκδόσω το αριστούργημα του. Οσοι δε κύριοι και κυρίες επιθυμούν να συνευρεθούν ή να μάθουν νεότερα δια την παρουσίαση του βιβλιού δεν έχουν παρα να επισκευτύν την προσωπική ιστοσελίδα του κυρίου Ζαβού.

    Αυτόγραφα, μπρελόκ και αναφτήρες μοιράζονατι σε ειδικό περίπτερο, έξωθεν της παρουσίασης.

    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τιμώ και συμπαρίσταμαι στην μεγαλιώδη αυτή εκδοτική προσπάθεια να πέσει άπλετο φως στις σκοτεινές πτυχές του απλώματος του τραχανά. Πράγματι τα γραφικά Εκβάτανα όπως και η γουστόζικη Σαμαρκάνδη με τον δικό τους πλούτο στις τεχνικές απλώματος τραχανά πρέπει να συμπεριληφθούν στην προσεχή επανέκδοση.

    Ευχές και μακροημέρευση
    Ουρφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπτέ κύριε, Urfurslaag:
    Σας ευχαριστώ δια τα καλά σας λόγια καθώς για την υποστήρηξη σας στην ολη μας προπάθεια.

    Αν μου επιτρέπετε, σχετικά με το όνομα σας, η καταγωγή σας έχει να κάνει με βαρβαρικάς χώρας; Εχετε καμία ρίζα με την αρχάια φυλή των Ουρφουρσλααγκοφάγων;

    Περιμένω δια μιας ερευνάς μου,
    Dr.Φλάντζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εν τέλει το όνομα του συγγραφέα είναι «Μπάμπης» ή «Μπάμης» (το γνωστό και προερχόμενο εκ της μπάμιας);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ κύριε Μουτζαχεντίν:

    Θαρρώ πως το όνομα του είναι Μπάμπης, όνομα απο τα αφρικανικά μπαμπού και όχι Μπάμης απο τις ελληνικές μπάμιες καθως το συγγραφέα πνέει ένας παγκόσμιος αέρας . Θεωρήστε το, ως ποιητική αδεία ή τυπογραφικό του λάθος.

    Βουρτσίζετε καθημερινά τα δόντια σας,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλώς.. Ας θεωρήσουμε ότι ο δαίμων του τυπογραφείου χτύπησε την μετά-μοντέρνα φιλοσοφία..
    Αλήθεια, τι γνώμη έχετε για τον αυνανισμό με πίτσα; Θα πρέπει η πίτσα να είναι με πεπερόνι ή εγκυμονούν κίνδυνοι εγκαυμάτων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. I know Dr Flanzas
    I know Mpampis Zavos
    But who is Milton Friedman?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ κύριε, Μουτζαχεντίν:

    Αν και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, εφόσον εις τη ιστοανάρτηση τούτη ασχολούμαστε με τον ερευνητή κύριο Μπάμπη Ζαβό, θα σας απαντήσω εν συντομίαν:

    Ο αυνανισμός με πίτσα είναι η μάστιγα της εποχής μας. Αυτή η μάστιξ, που τα πρώτα κρούσματα αναφέρθηκαν μετά την κατάκτηση της Αμερικής το 2001 κε μεταδίδεται δια της παραγγελίας πιτσός είς μαλάκαν πιτσαδόρο. Εκτοτε έχουν βρεθεί πολλες λύσεις για την αντιμετώπισης της νόσου, καμία ακόμα για την καταπολέμιση της.
    Η επιστήμη του πιτσαυνανισμού παραμένει εις τα σκοτάδια.

    Για την αντιμετόπηση της έχω να προτείνω, την αφάιρεσι του πεπερόνι και αντικατάσασι του με κάποιο αλλο ζαρζαβατικόν η συστατικόν (πχ, ψωμί, ελιά και Κώτσο βασιλία)

    Να πέράσει ο επόμενος, παρακαλώ,
    Dr.Φλάνζτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ, κύριε δ.σ:

    Καταρχήν χαίρομαι για την επιστροφίν σας εις στο ιστολόγιον μου διοτί με τα εκπλήξεως διαπίστωσα πως την τελευτάια φορά φύγατε λίγο αποτόμως σβήνοντας και όλα τα σχόλια σας δια τα οποιά και δυστυχώς. δεν κράτησα αντίγραφα.
    Εν ολίγις δεν μπορώ να σας πώ , πως γνωρίζω προσωπικώς τον κύριο Milton Friedman, κάτι όμως που γνωρίζει ο κύριος Ζαβός στην ιστοσελίδα του.
    Εφοσον και επιμένετε έχω να σας προτείνω το εξαιρετικό βιβλίον "Δόκτορ Φλάντζας- Μπάμπης Ζαβός-Μίλτος Φρίντμαν, διαννοητές και άνθρωποι, του φωτογράφου και ερευνητή Μπάμπη Ζαβου ,14η έκδοση, Εκδόσεις Φλαντζας 2008" , του Μπάμπη Ζαβού που κυκλοφόρησε πρόσφατα απο τις εκδόσεις μας.

    Μην σβήσετε το σχόλιον σας βγαίνοντας,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δρ φλάντζας
    Λογω της ηλικίας μου ,τα σχόλιά μου,ειναι σάν τ΄αβγά.Τής ημέρας ειναι νόστιμα,μετα μπαγιατεύουν,και μυρίζουν άσχημα.. (ημερομηνία λήξης σε μια βδομάδα το πολύ..)
    Ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ δς : η ιδέα είναι καλή αλλά έτσι μένουν νοηματικά κενά στις συζητίσεις που έχεις συμετάσχει....
    Παρόλα αυτά είναι Μίλτος.
    Μίλτος Φρίντμαν.
    Διάβασες λάθος.
    Δε πειράζει.

    (Το σχόλιο αυτό θα σβηστεί αμέσως μετά τα σχόλια του δσ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Dr.Φλάντζα, ντροπή επιστήμων άνθρωπος. Πρέπει να σβήνουμε τα σχόλια για εξοικονόμηση ενέργειας. Δεν το ξέρατε; Απορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ, κύριε δ.σ:

    Χαίρομαι που προθυμοποιήστε δια την ανανέωση του καθαρού αέρα είς την ιστοσελίδα μου, αν και εμένα προσωπικώς δεν μου μύρισε τίποτα. (πέρασα κε ενα ελαφρόν συναχίδιον τας προάλλες, ισως να ήταν αυτό.)
    Δια τις επόμενες επισκέψείς σας, θα ήθελα να επιτρέψτε στον ιατρό να αποφασίζει πότε σε ενα σχόλιο έχει λήξει.

    Ο θεός ευλογεί το κόπι-πέιστ,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ κύριε, Urfurslaag:

    Περιμένω ακόμα το γεννεολογικόν σας θάμνον.

    Ραντεβού είς τον κύριον Ανδρουλάκι,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητή λιγομίλητη κε διακριτική ανατολίτισσα, Ου Μίνκ:

    Καταρχάς, ευχαριστώ δια την επίσκεψι σας, λύπάμαι που δεν έχω ψύλλλους δια να τους μοιραστώ με τον κύνον σας.

    Κατατέλους, σας εφησυχάζω πως το γραφείον μας δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνον ελλήψεως ενεργείας απο υπερκατανάλωση, καθώς διαθέτει το επαναστατικόν αμερικάνικον προιόν BZ-335.

    Πάντα στας υπηρεσίας του κυνός σας,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;