Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Στεφάνι, απο τα ωραιότερα μπουμπούκια του κήπου μου

Ας πίασωμεν τον Μάη απ' τα αχαμνάν!

-Καλόν Μήναν!-

16 σχόλια:

  1. Αξιότιμε δόκτωρ, θα πρότεινα στη σύνθεση αυτή να προσθέσετε και ένα μάτσο τσουκνίδες! Φρονώ ότι πάνε πάρα πολύ με τα υπόλοιπα fleurs du mal του στεφανίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλε και την καράφλα σου στη μέση με καρφιά σαν κάκτος και ολοκληρώθηκε το έργο!
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέο τρομοκρατικό χτύπημα σημειώθηκε στην μπλογκόσφαιρα πριν από λίγες ώρες με εγκέφαλο τον γνωστό άγνωστο 44χρονο ανώνυμο sysadmin που σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη δύναμης διέγραψε εκατοντάδες σχόλια από δεκάδες ιστοημερολόγια αθώων netizen.

    Ο «ανώνυμος νίτζα» χτύπησε μεταξύ των άλλων στα μπλογκ: της 'Αμαλίας', του 'Δρ.Φλάντζα', του 'ΠρέζαTV', του 'IMAGINOS', της 'Κοπτοραπτούς', της 'Μανταλενας Παριανός', του 'Κυκλοδίωκτου', της 'Λωλίτας', του 'Κοτσανιου' κ.α, σκορπώντας τον πανικό στους ανυποψίαστους μπλόγκερς που είδαν τις πνευματικές τους περιουσίες να εξαφανίζονται και πλέον νιώθουν εντελώς απροστάτευτοι.

    Σε δηλώσεις του ο δημοφιλής πρόεδρος των χρηστών του ίντερνετ παρουσιάστηκε καθησυχαστικός και δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στα όργανα της τάξης που εργάζονται για τη σύλληψη του ενόχου.

    Η υπόθεση εξετάζεται ήδη από τα λαγωνικά της υπηρεσίας Δίωξης Ηλ. Εγκλήματος στη Γ.Α.Δ.Α και δεν αποκλείονται προληπτικές συλλήψεις, ενώ τα κίνητρα του δράστη για τον οποίο υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι εδώ και 25 χρόνια δραστηριοποιείταιι μόνος του, παραμένουν άγνωστα.
    ΥΠΟΔΟΛ press

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λένιν στο μηχανοστάσιο2 Μαΐου 2009 στις 10:46 π.μ.

    Αγαπητέ δόκτορα, με όλο τον σεβασμό στην ηλικία και στα αξιώματά σας, δεν συμφωνώ με το στεφάνι σας (το πρωτομαγιάτικο, όχι την κυρία Φλάντζενα).
    Από πού κι ως πού η Παπαρήγα, ο Αλαβάνος και ο Τσίπρας κονόμησαν το προνόμιο να φιγουράρουν δίπλα στα άνθη του κακού; Μήπως κυβέρνησαν και έκαναν ό,τι και οι άλλοι και δεν το πήρα είδηση; Εντάξει, όλοι έχουμε πράγματα να τους καταμαρτυρήσουμε, αλλά και η εξομοίωση είναι άδικη και παραπλανητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε βλακακο.. μπορει να εθαβες τον πρεζα
    που ειναι ,η μοναδικη ανεξαρτιτη φωνη στα μπλογκ
    αλλα τελικα.. καισυ τιν επαθες απο τον ανωνυμο ψυχακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμοι καθίστε να πάρω την σκούπα και να καθαρίσω όλες σας τις βρομιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αξιότιμη κυρία Πασταφλώρα:

    Μας την πέσαν οι βάρβαροι, μας φλόμωσαν με δώρα* καθώς ίσως διακρίνατε! Επι του θέματος των τσουκνιδων μόνο να σας ηπώ πώς η συμβίαν μου τις καλλιεργή κε τιε φυλάη μόνο δια την σούπα.

    *Με χαντρούλες πολύχρωμες κε κουτιά κόκακόλα,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ κύριε Ορέστη:

    Φοβούμαι πώς δεν είναι καιρός δία πρωτοποριακάς λύσεις.

    Ο image maker μου πιστεύη οτι θα κάνη κακό είς την πολιτικήν μου σταδιοδρομίαν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ κύριε Λένιν:

    Μιας κε βρίσκεσθε εκ του μηχανοστάσιου μου, δεν πάτε να ρυθμήσθε κε λίγο τη θέρμασιν;
    Ομίλούμε περι μπουμπουκιών κε όχι δια άνθη του κακού καθότι θα αντιληφθήκατε. Είς τον κήπον μου υπάρχη κάθε είδος μπουμπουκιού.

    Ο Dr.Φλάντζας στο διάστημα,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρήστος Βασιλόπουλος είπε...

    Ρε μαντράχαλε από το εξωτερικό που παριστάνεις τη κωλόγρια, πας καλά ρε, επικοινωνείς καθόλου; Ναι ρε σε σένα μιλάω που είσαι ενώ είσαι γελοίος, υποδύεσαι τον σοβαρό γελιοποιώντας τη σχολική φωτογραφία ενός πεθαμένου, έχεις καταλάβει καθόλου τι έγινε ή παίζεις ακόμα με το photoshop σου; Ένα troll που κάποτε υπέγραψε ως Παπανδρέου στο blog της καρκινοπαθούσας Αμαλίας, ένα σίχαμα του κερατά που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, έσβησε εκατοντάδες comments από δεκάδες bloggers μεταξύ των οποίων και εσένα (don't take my word, ρίξε μια ματιά στα προηγούμενα post σου και θα δεις) και καπάκι έχει αφήσει δελτιο-προκήρυξη σε όλα τα blogs για το «κατόρθωμά» του, και μιλάμε ότι αυτή τη στιγμή κάποιοι τα έχουν πάρει στο κρανίο και έχουν απενεργοποιήσει τη δυνατότητα σχολιασμού. Όσο για το παραπάνω ανορθόγραφο comment, δε χρειάζεται και πολύ φιλοσοφία για να καταλάβει κανείς ότι το έχει γράψει ο prezatv που νομίζει ότι δεν τον κατάλαβε κανείς (τόσο μυαλό έχει) και στα χώνει γιατί δεν του άρεσε το θάψιμο που του έριξες. Είδες τι ωραία που είναι η αλήθεια, τσακ μπαμ και καθάρισες.. την αντέχεις ή θα κοπεί; Get your facts strait man, καλή η αστειότητα για να χαλαρώνουμε απ'το λούκι, αλλά άμα δεν μπορείς να απαντήσεις με τον πραγματικό σου εαυτό ούτε για μια φορά, έστω και ψευδώνυμα, τότε λυπάμαι που στο λέω αλλά έχεις πρόβλημα και εγώ είμαι εντελώς αναρμόδιος να στο λύσω, βλέπεις δεν σπούδασα ψυχίατρος, web designer έγινα.

    *%^&&^%$$^@thorough.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Χρηστο:

    Το σχόλιον σας αν κε κακόβουλον θα συνεχίση να υπάρχη, αλλά υπό την δικήν μου διέυθνσιν. Ο λόγος είναι είναι πώς το λίνκ σας οδηγή εις μέρος που θεωρήσαμε ύποπτον. Διαγράψαμε δέ κε την ηλεκτρονικίν σας διέυθυνσιν (εφυλαξαμε δε) πρός αποφυγήν άλλων ατυχηματων.

    Επίσης θα διαπισθώσατε πως αφαιρέσαμε την δυνατότητα είς τους ανωνύμους καθότι υπάρχη μια λάικιν ρήσην δια τους χωριάτες κε τι μπορή να κάνουν επι του υπνοδοματιου σου έτσι κε τους δώσεις θάρος.

    Ευχαριστώ δια την κριτικήν σου, να είσαι καλά κε να φοράς πάντα την ζώνην σου,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα μπουμπούκια μου φέρνουν αλλεργία, σας μισώ όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φριχτέ κε απαίσιε Ούρμπαχ:

    Είναι ευχάρισθο τουλάχισθον που δεν έχετε προκαταλήψεις.

    Σας ζηλεύω,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αρχιερέα κε τρισμέγιστε ζουπερντούπερ Υπεραβίνε:

    Αυτή την ευδομάς δυσθυχώς δεν θα ημπορέσω να ανταποκριθώ εις τας απαιτήσεις σας καθότι με πνίγουν αι υποχραιώσεις.

    Να κλεισομεν ενα ραντεβού δια το 2013;
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τότε αντί για κάκτο κάνε τον hell raiser και είμαι βέβαιος ότι θα διαπρέψεις στη πολιτική. Θα κλάσουν όλοι μέντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;