Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Ευρεθήκαμεν εις το στόχαστρον της Χέστρας Επανστατών!

Μόλις μου έφτασε μέσω του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου ένα γράμμαν το οποίον δεν ημπορώ να αγνοήσω αλλά μάλιστα κε δημοσιευω:

Δυσθυχώς σύμφωνα ακόμα κε με τα λαγωνικάς της αστυνομίως οι αποστολείς δια να κρύψουνεν καλώς τα ιχνην τους εχρησιμοποίησαν γράμματα από παλίας εφημερίδας τα οποία κε κολήσανε πάνώ στο ημέλι που μου στείλανε. Ύστεραν από εντατικήν έρευναν του τμήματος ηλεκτρονικού κε ανορθόγραφου εγκλήματος που ακόμη μελετάη την διέυθυνσην του αποστολέως δια το από πού μπορή να ήρθεν, κατωρθώσαμεν κε καθαρογράψαμεν το μείλ:

"Dr.Φλάντζα

Ο Ανέστης Δελιάς Αρτέμης Μάτσας Σάκης Γκάλης γαμώτο δεν θυμόμαστε ποιόν φάγαμε αλλά ήταν μόνο ο πρώτος στόχος. Σταμάτα το μπλογκ μην είσαι ο επόμενος διαφορετικά Ζούμ Ζούμ Βρούμ Μπρούμ Κριτς Κράτς Πύξ Λαξ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ.

Φιλικά η Σιέστα Ζέστα Φιέστα Φέτα Χέστρα Επαναστατών"

ΔΙΑΔΩΣΘΕ ΤΟ!

5 σχόλια:

  1. Σεβαστέ Πρωθυπουργέ,

    αντιλαμβάνομαι ως λογικόν επόμενον ότι ένα πρόσωπο σαν το εδικόν σας έλκει τα λάγνα βλέμματα των ανθρωποφάγων όντων. Αναρωτιέμαι όμως πώς επροξενήθη εις την περίεργον φυλήν Χέστραν τοιαύτη μήνις, εφόσον δεν διαθέτουν ποσότητα εγκεφαλικών κυττάρων ικανή δια να κατανοήσουν τα μηνύματά σας... (χμμ).

    Ουδείς λόγος ανησυχίας πάντως: η υπερπροσπάθεια δια την ξυγγραφήν πρωκτοκηρύξεων τους αδρανοποιεί δια μακρόν διάστημα.
    Αν τους δείτε έμπροσθέν σας ομιλήσατέ τους εις την διάλεκτον της δεκαετίας του '80 (δικέ μου μη μου τη βγαίνεις στο έτσι, κλπ.) την οποίαν ομιλούν απταίστως.

    Ώρα να δούμε καμιά βιντεοκασέττα,

    Ιφιμέδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Χέστρα Επαναστατών ως άριστη ομάδα ιδεολόγων, διανοουμένων και πάσας μαλακίας, θεώρησε ότι το μεγαλοτεράστιο πνεύμα σας αφόρα και τας χέστρας αυτών.

    Είναι τόσο μεγάλη και λαμπρή η δόξα υμών, που θα προσέλκυε ακόμα και το τελευταίον κόπρανον της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσπαθήσα να βρω κάποιο email για να επικοινωνήσω μαζί σου αλλά ομολογώ πως δεν τα κατάφερα! Αν μπορείς σε παρακαλώ στείλε μου to email σου που θέλω να σε ρωτήσω κάτι για το οποίο μου ειπαν οι Bloopers team οτι ισως να μπορεις να με βοηθήσεις. Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ για το Ντι Βι Ντι, αλλά...δέν παίζει..
    Ποιά ειν΄αυτή η Τζούλη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ως λέει και η Ιφιμέδεια αδυνατούν οι εγκεφαλοί των να ανέλθουν εις το ουράνιο επίπεδό σας. Το λοιπόν, λέγοντας μπλοκ εννοούν το Μπλοκ ΙΧΝΟΓΡΑΦΙΑΣ Α' Δημοτικού... Είναι φανερό. Ζηλεύουν την παιδικήν καλλιτεχνική σας φλέβα.

    Μετά τιμής,
    Βρομιστεράκιον εκ του Υπουργείου Δημοσίων Χέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;