Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

20 χρόνια μετά #5 - Αξιοθέαταν κε Πολιτισμικά Δρώμενα

Εκ του σημερινού μας ποστίου θεωρούμε πώς είναι καλόν να αναφερθώμεν εις τα αξιοθέαταν κε τας πολιτισμικάς εξόδους των Καραγκιοζελλήνων του σωτήριου έτους 2031 μχ, τα οποία όπως θα διαπισθώσετε τυνχάνουν πλούσια κε ενδιαφέροντα:

Σε μίαν επίσκεψιν στο σπίτι του Κωσταντίνου Μητσοτάκη, το οποίο πλέον αποτελή μουσείον, μπορή όχι μόνον να μάθη κανής την ιστορίαν του Μητσοτακέικου ανα τους αιώνες, αλλά κε να θαυμάση τον ίδιον ακόμα ως ζωντανόν έκθεμαν που μάλισθα ρίχνοντας κέρμαν εκ καταλλήλου σχισμής του γραφείου του να τον ακούση να εύχεται τα Χρόνια Πολλά.


Αι ηλιόλουστας ραδιενεργάς Κυριακάς προσφέρονται δια οικογενειακές εκδρομές είς το πανέμορφο κε ιστορικόν Τείχος Του Έβρου οπου οι εκδομείς έχουν την μοναδικήν ευκαιρίαν να φωτογραφηθούν με φόντο τους σκελετούς όλων εκείνων που προσπάθησαν εις το παρελθόν να το περάσουν.


Οι φίλοι του καλού αθλητισμού κε της ευγενούς άμιλλας θα μπορούν να απολαύσουν μέσα στην Ολυμπιακήν Αρέναν (πρώην Ολυμπιακόν Στάδιον) αγώνες επεισοδίων μεταξύ ΜΑΤ κε Γνωστών-Άγνωστων Κουκουλοφόρων, έναν αρχαίον θεσμόν που έχη πλέον μετατραπή εις το απόλυτα δημοφιλές άθλημα.


Όσο δια τους λάτρεις της μουσικής κε των καλών τεχνών, υπάρχη το Μέγαρον Μουσικής Γιώργου Νταλάρα που μέσα του μπορούν να ακούσουν όλο το Έργον του μεγαλύτερου ίσως μουσουργού που πέρασε από αυτήν την χώραν, ή να αγαντεύσουν το μεγάλο άγαλμα του στην είσοδον του Μεγάρου.


...Τελικά, πολιτισμός είς την Καραγκιοζλάδα συνεχίζη να υπάρχη!

4 σχόλια:

  1. Αγαπητό Τεσσαρακοστό Τέταρτο Πρώτο Λάθος:

    Νό!...I am Dr.Flantzas!

    Please to meeet you,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα χα αγαπητέ Dr.Φλάντζας, με συνκινείτε!
    Πρώτη φορά..Και να συναντήσω τήν Κυρία Κούλα και τον Κύριο Λεό..
    Πολλές αγγαλιές(icke av sexuality ursprung)
    Μια χαρα τα κατάφεραι ο Γκούγλυ
    Πιστός,,
    δ.σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητό Διοικητικόν Συμβούλιον:

    Είδατε εδώ πέρα μίαν χαρούμενην κε ευτυχισμένην ατμόσφαιραν; Συμφωνώ πως ο κος Γκούγλής όχι μόνο ξέρη πολλάς γλώσσας αλλά είναι κε γρήγορος μεταφραστής.

    Mama Flantzena och Mr Leo skickar sina hälsningar,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;