Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Κεφάλαιον 2: SEX & Τρομοκρατία

ΔΙΕΙΣΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

Μίλησα κι όλας εις την εισαγωγήν μας πώς SEX κε ΘΡΗΣΚΕΙΑ είναι οι δύο αντίπαλοι πόλοι έλξης. Αν δηλαδή δεν τα καταφέρνης με το SEX στην ζωή σου υπάρχη πάντα ένας Θεός να σε περιθάλψη. Ο Θεός θα γίνη η απόλυτη φαντασίωση σου. Ο Θεός θα γίνη όπως τον θες στα δικά σου μέτρα κε σταθμά. Ο Θεός δεν θα σε προδώση (όπως οι άλλοι/ες), ο Θεός θα είναι πάντα δίπλα σου (όχι όπως οι άλλοι/ες), ο Θεός θα ανεχτή κάθε παλαβομάρα σου (αντίθετα με τους άλλους/ες). Εν ολίγης θα γίνη ο καλύτερος σου σύντροφος μετά την χούφτα σου.

Επιλέξθε τα χαρακτηρισθηκά του Θεού που σας ταιρίαζουν

Όμως η σημερινή διάλεξις δεν αναρτήθηκε δια να μιλήση δια τον Θεό που δεν τον έχη δη κανένας κε δεν τον ξέρη , αλλά για τας Οργανωμένας Θρησκείας που εκμεταλλεύονται την φαντασίωσην αυτήν κε τυγχάνουν απολύτως πραγματικές. Κε αν η δύναμην δια SEX είναι αρκετά ισχυρή ωστέ σε πολλές περιπτώσεις να παρακάμψη κάθε θρησκευτικήν λατρείαν ωστε να πετύχη το επιθυμητόν αποτέλεσμαν, δεν συμβαίνη το ίδιο με τας θρησκείας. Οι θρησκείας ως τέλεια οργανωμένες, όχι μόνο προσπαθούν να αποποιηθούν οτί το SEX είναι καταρχάς ανθρώπινην ανάγκην αλλά ως το τέλειο Οργανωμένον Έγγλημαν αρχίζουν να τρομοκρατούν τον άνθρωπο από τις πρώτες κιόλας μέρας που ανακαλύπτη το SEX του, επικαλούμενοι την Παντοδυναμία του Νονού τους κε εφευρίσκοντας την ΑΜΑΡΤΙΑΝ:
"Μην το πιάνεις! Ο Θεός εκη πάνω βλέπη κε θα σε τιμωρήση!"
ή:
"Πάρε το χέρι σου από κεί! Θα κουφαθής! Θα βγάλης τρίχες!"
ή:
"Τι είναι αυτό που φόρεσες; Φαίνονται όλα! Μόνο οι αμαρτωλοί ντύνονται έτσι!"
ή ακόμα χειρότερα:
"Μην κάνης πονηρές σκέψεις, αν δεν θες να πας στην Κόλαση!"

Δια αυτούς το SEX τυνχάνη κάτι βρώμικον κε βδελυρόν (ακόμα κε αν έχης κάνη ενα καλό μπάνιο πρωθύστερα) εκτός αν γίνετω από παντρεμένους οι οποίοι εν συνεχείαν τεκνοποιήσουν. Προφυλακτικόν γίνεται δεκτόν μόνον είς την περίπτωσιν που είναι τρυπημένον. Ένα τσουτσούνιον κε ένα μουνάκιον δεν αποτελούν παρά το υδραυλικόν σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού που θα παράγη παιδάκια δια να συνεισφέρουν μεθάυριον είς το παγκάρι της Οργανωμένης Θρησκείας τους.

ΤΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΓΚΑΦΑΝ;

Βέβαια αν ίσχυε η προαναφερθήσαν θεωρίαν, το παντρεμένον αντρόγυνον αφού μελετώντας τα οικονομικά του αποφασίζε οτι το συμφέρη να φέρη ακόμα ένα τέκνον είς τον κόσμον, δεν θα χρειαζόταν παρά στο ένδιάμεσο κάποιας τηλεοπτικής εκπομπής (Ζούγκλα πχ), να κατεβάση τα βρακιά του, να ενώση τα υδραυλικά του συστήματα, να χοροπηδήση καμία δεκαριά φοράς επι του καναπέως, ωστε να πάρη μπρός η αντλίαν κε αυτό ήταν. Εδώ όμως κάτι φένετω να πήγε λάθος στην κατασκευήν καθότι αντιθέτως έχομεν "τί σου κάνω μάνα μου", "αχ, ούχ, πιο βαθεία", "είσαι το πουτανάκι μου" κε "σκίσε με να αλλάξω ράφτη". Παροξυσμός, παραλογισμός, σουρεαλισμός, πλήρης έλλειψις αυτοκυριαρχίας που αποσπά πλήρως την προσοχήν από τον Μάκη. Άρα το μοντέλο Άνθρωπος που έφτιαξε ο Θεός κατά την εκτέλεσιν εντολής SEX δείχνη να έχη κάποια προβλήματα λειτουργικότητας ως προς την κάρτα μνήμης του επομένως ενδέχετω να κρασάρη κε να κολλήση ακόμα κε στο πιο αποκαλυπτικόν σημείον της τηλεοπτικής εκπομπής. (Αυτά παθαίνης άμα χρησιμοποιής λάσπη αντί σιλικόνης).

Οθονοπυροβόλισμα (screenshot στα Ρωσικά) από το κομπιούτερ του Θεού

Αν υπάρχη Θεός πρόκειται δια επικήν γκάφαν Του. Άρα ο Θεός δεν εποίησε τα πάντα τέλεια, άρα είναι σκιτζής θεός, άρα μήπως στην τελικήν παρασχοληθήκαμε μαζί του κε να βρούμε κάποιον που να κάνη καλύτερα κε φτηνότερα την δουλειά χωρίς να μας τα πρίζη κε από πάνω με Αμαρτίας; Είναι σαν να σου γκρινιάζη ο υδραυλικός ότι χάλασες το καζανάκι εξαιτίας μιας δικής του κακοτεχνίας. Αν απλώς δεν υπάρχη, συνεχίζομεν να ψάχνομεν την ερώτησιν στην απάντησιν σαραντα δύο.

Στο επόμενο, SEX & ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Που πονάτε, παρακαλώ;