Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Δεν έχουμε Χούντα, έχουμε Ντούχα! (Με βραβεία)-Xtra Video Update

 Το σωστόν να λέγεται. Καθότι , Χούντα επιτρέπεται να ονομαστή οτιδήποτε κατεβαίνη με τανκς, έχη μπάτσους να σε σύρουν είς βασανιστήρια κε ξυλοδαρμούς, έχη εξορίες, έχη στρατιωτικούς νόμους. Η κυβέρνησις ενός μη εκλεγμένου από τον κόσμο Πρωθυπουργού, η λογοκρισίαν, η καταστολή συγκεντρώσεως αντιφρονούντων, η χώρα εις γύψον, ο έλεγχος κε η ποινικοποιήσις της έκφρασης πράγματα που συμβαίνουν σήμερα, αυτά μάλλον δεν είναι Χούντα. Αλλά καθότι ούτε ακριβώς Δημοκρατία μπορή να ονομάση κανης στην σήμερον ημέραν μια "δημοκρατία πατρόν". Αυτή  που  κόβεται κε ράβεται  κατα το δοκούν, το πόρτοφόλι κε τα αξιώματα  λες κε μοντάρεται το βραδινό ένδυμα που θα φορέσουν ο κύριος κε η κυρία Μνημόνιο καταλήγοντας το όλο εγχείρημαν να ομοιάζη περισσότερο με ένα ευτελές μουνόπανον παρά με περήφανον χιτώνιον της Δημοκρατίας. Ας το ονομάζομεν  Ντούχα ώσθε να μην στεναχωριούνται  κε οδύρονται ο κύριος Αντιπρόεδρος κε λοιποί "αντιστασιακοί".

 Κε φτάνουμε στο κρίσιμον ερώτημα: Πως εφαρμόζης Ντούχα σε μια χώραν; Δηλαδή πως επιβάλης ένα καθεστώς με απαγορέψεις, φίμωσι, αστυνομοκρατία κε τσαμπουκάδες χωρίς να πέσης στην παγίδα να σε χαρακτηρίσουν "αντισυνταγματικό;"
"Κύριε,  κύριε να το πώ εγώ;"
"Πες μας, Τοτέ!"
"Πολυ απλά, δεν επιβάλλεσαι τόσο με το φόβο του ξύλου όπως οι χουντικοί αλλά  χρησιμοποιείς παραθυράκια των Νόμων και του Συντάγματος τιμωρώντας με πρόστιμα και μηνύσεις!"
"Μπράβο, Τοτέ! Έκτακτα!"
"Και άμα λάχη να  πράξεις εσύ την λαμουργιά, βγαίνεις και κάνεις τον μαλάκα!"
"Τοτέ!!! Τι γλώσσα! Τς..τς...τς..."
Έτσι τώρα που ξεκαθαριστήκαν δυο τρία βασικά πραγματάκια ας περάσουμε απονέμοντας  μερικά βραβεία δια την καλύτερη εφαρμογήν Ντούχας σε μνημονοπαθούσα χώραν:

1: ΒΡΑΒΕΙΟΝ ΚΟΙΝΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ
Παρακαλούμε τον κο Χρήστο Παπουτσή να έλθη να το παραλάβη. Ύστερα από την αξιέπαινη προσπάθειαν του να καταστέλλη με αστυνομικό τρόπο κάθε αντιμνημονιακή φασαρία σε δρόμους πλατείες κε κοινούς χώρους εκτοξεύοντας τόνους χημικών σε όποιους βρίσκονται εκή, ή δημιουργώντας σώματα τραμπούκων, που χτυπάνε ανελέητα όποιον βρουν μπροστά τους (ανεξαρτήτως πως συμπεριφέρεται)  στέλνοντας τους διαμαρτυρόμενους ουκ ολίγες φορές στο νοσοκομείο. Νομίζω πως αξίζη το χειροκρότημα μας. (Να υπενθυμίσουμε οτί σε μια πραγματικήν Δημοκρατίαν  η αστυνομία θα προστάτευε τους διαμαρτυρόμενους κε θα έκανε συλλήψεις με το ελάχιστο ξύλο μόνο σε εκείνους που θα δημιουργούσαν μπάχαλα).

2: ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ  ΚΙΝΔΥΝΟΥ
Παρακαλούμε όπως παραλάβουν οι κύριοι  Αδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Καρατζαφέρης, Θεόδωρος Πάγκαλος, Ντόρα Μπακογιάννη, Φωτεινή Πιπιλή.
Συγχαίρουμε κε επιβραβεύουμε την εμμονή των παραπάνω δια την διατήρησην ενός μη εκλεγμενου από την πλειοψηφία των εκλογών (γκούχου-γκούχου) Πρωθυπουργού που μόνο μεταβατικός δεν δείχνη να είναι όσο ελοχεύη  ο κίνδυνος στις επόμενες εκλογές να είναι η Αριστερά δεύτερο κόμμα πράγμα που όπως καταλαβαίνομεν σημαίνη έξοδον απο την Ε.Ε., Δραχμή που θα μας κάνη πτωχούς (που τώρα δεν είμασθε), κομουνιστικά σταλινικά καθεστώτα, Κούβα, Κορέα κε άλλα τέτοια χαριτωμένα που φοβούνται οι ακροδεξιοί.  (Ξαναυπενθυμίζουμε πώς σε μία πραγματκήν Δημοκρατίαν όταν μεταβατικά ορκίζεται ένας Πρωθυπουργός αυτό γίνεται με την υπόσχεση άμεσων εκλογών. Αν είναι να μην γίνουν ας φέρουμε πίσω τον Γιωργάκη ώσθε τουλάχιστον να μουτζώνομεν κάποιον που έχαμε εξαρχής εκλέξη! Υπενθυμίζουμε δε, πως το ποιος μπορή να ακολουθήση είς μιαν εκλογικην αναμέτρησιν δεν πρέπη να φρενάρη καθόλου την απαίτισιν του κόσμου δια εκλογές. Σε μία πραγματική Δημοκρατία κε αυτό!)

3: ΒΡΑΒΕΙΟ "ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑ, ΡΕ!"
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχη την τιμητική του μετά τα γνωστά του ξεσπάσματα εις την βουλευτικήν αίθουσαν περί ύβρισεως των Δημοκρατικών Θεσμών. Διατί κανής δεν έχη το δικαίωμα να εκφέρη την άποψη ότι κάτι δεν πάη καλά με την κυβέρνησιν ανεξαρτήτως αν η κυβέρνησιν αυτή που κάποτε είχε εκλεγή από την πλειοψηφία μέσω ψεμάτων, σήμερα ουχί μόνον δεν έχη την συμπαράσταση της πλειοψηφίας, αλλά βγαίνη τρίτο κόμμα στας δημοσκοπήσεις. (Χούμ...Σε μια πραγματικήν Δημοκρατίαν κάθε γνώμη ή αντίρρηση δια το πώς οδεύη μια κυβέρνησις είναι απολύτως σεβαστή χωρίς ο φερόμενος να είναι αναγκασμένος να ανέχεται τα γκαρίσματα κε τις απειλες του διαφωνούντα.)

4: ΒΡΑΒΕΙΟ "ΣΤΟΜΑ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑ ΜΙΛΙΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ"
Να προσέλθουν: Άννα Διαμαντοπούλου, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Διεθυντής της ΕΡΤ κε ο Διευθυντής του ΕΣΡ να παραλάβουν βραβεία δια τις περισσότερες μυνήσεις που έχουν υποβάλη σε ραδιοσταθμούς, σε εφημερίδες, τηλεοπτικά κανάλια, ακόμα κε σε μπλογκερ με την πρόφαση οτι βρίζουν, εξαπατούν τον κόσμο κε δυσφημούν υπολείψεις. Διοτί οι κυβερνώντες πράττουν έργον κυρίες κε κύριοι! 'Ωσθε να λειτουργούν όλα "σωστά" χωρίς παραφωνίες! Κε ουχί όπως μπορή να πιστεύουμε  οτί θέλουν να φιμώσουν τας αντίθετας φωνάς. Κύριε Κανάκη, κύριε Λαζόπουλε καθώς κε απομείναντες σατιρικές εκπομπές, εφημερίδες κε μπλογκ, προσέχετε! Αν κοροϊδεύετε την Κυβέρνησι (ή την Μέρκελ) ερχεται η σειρά σας! (Δεν ξέρω αν το θυμάστε, αλλά σε μια πραγματική Δημοκρατία, υπάρχη αυτό που λέμε  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ. Σε μια πραγματική Δημοκρατία καμία Υπουργός δεν θα έμπαινε σε κόπο να βάλη πρόστιμο σε μια σατιρικήν εκπομπήν με φάρσες, κανένας Αντιπρόεδρος δεν θα ασχολείτω αν μια εφημερίδα τον παρουσιάζη γουρουνόμορφο κε κανένα κρατικό κανάλι δεν κινούσε ποινικές διαδικασίες επειδή σε ένα φώτοσοπ το ΧΡΕΟΣ άλλαξε σε ΠΕΟΣ.)

5: ΒΡΑΒΕΙΟ "ΖΗΤΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΒΟΛΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΝ, "
Μην κάτση η κυρία Διαμαντοπούλου ώσθε να παραλάβη το δεύτερο βραβείον της καθώς όπως δήλωσε προσφάτως  πως δια τις μούτζες των μαθητών σε παρέλασι στα Γιάννενα πρέπη να τους αποδοθούν ποινές. "Είμαστε μια χώρα όπου έχουμε ξεχάσει ότι πρέπει να υπάρχουν και η αμοιβή και η ποινή." Αυτό ας το ξαναθυμηθή παρακαλούμε η κα Διαμαντοπούλου μήπως (λέγω μήπως) κάποια μέρα αποδώσουμε  κε σε εκείνους ορισμένες ποινές (διατί αμοιβές δεν βλέπω...). (Στην πραγματικήν Δημοκρατίαν; Οι μαθητές ουχί μόνον δεν θα φτάναν στο σημείο να μουτζώσουν, αλλά αντίθετα μπορή κε να τιμούσαν τους Επισήμους.) 

6: ΒΡΑΒΕΙΟΝ "ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ"
Ο κός Καμίνης παρακαλώ τώρα κε πάλι ο κος Παπουτσής! Ποιός μπορή να ξεχάση (κε καλύτερα μην το κάνη) την συνεισφορά αυτών των δύο λαμπρών ανδρών στο να μην φαίνεται η χώρα τους αθλια κε οικονομικά εξουθενωμένη! Ποιος μπορή να ξεχάση (εγώ πάντως όχι) την επιχείρησην "σκούπα" στην κατάληψη των αστέγων στο Πνευματικό Κέντρο Εξαρχείων όταν έξω είχε -2 με -3 βαθμούς υπό το μηδέν! Ποιος μπορή να ξεχάση την ανησυχία του κου Καμίνη δια το σπασμένο λουκέτον (συλλεκτικό προφανώς) κε τελος ποιος μπορή να ξεχάση  τις συλλήψεις σε συσσίτιαν καθότι αυτά "μπορούν να προσφέρουν μόνο οργανωμένοι και επίσημοι φορείς, δήμοι, ενορίες και μη κυβερνητικές οργανώσεις, ώστε να προστατευθεί η δημόσια υγεία." Μεγάλο μπράβο που σκέφτονται την υγεία μας! (Σε μία πραγματικήν Δημοκρατίαν όχι μόνο θα λειτουργούσαν τα κέντρα περιθαλψεως αστέγων ωσθε να μην ανακασθούν οι άστεγοι να προβούν εις καταλήψεις-που κε πάλι σκέφτεσαι αν θα στείλεις  την αστυνομία να μπουζουρίαση κάποιους φουκαράδες σε εγκαταλελειμμένο κτήριο κυρίως δε άμα κάνη ψοφόκρυο, αλλά όσον αφορά τα συσσίτια δεν θα σκεφτόταν κανής να συλλάβει κάποιους που βοηθάνε τους συνανθρώπους τους. Ζητήματα υγείας; Πολύ ωραία! Πρώτα σε μία πραγματική Δημοκρατία φροντίζης να υπάρχη δημόσια υγεία δια όλους κε στην συνέχειαν δεν συλαμβάνης. Κάνης υγειονομικό έλεγχο.)

Αλλά βεβαίως τι μας αφορούν οι παρενθέσεις εφόσον δεν έχουμε πραγματική Δημοκρατία, αλλά Χούντα!
Ε; Τι; Πώς;
Είπα Χούντ....;
Οχι λάθος κύριε Αστυνομικέ, Ντούχα εννοούσα, οχι Χου...το άλλο!...Μα όχι κάνετε λάθος! Δεν ήθελα να το πω σας λέω, μου ξέφυγε! Μη με σέρνετε στο πάτωμα! Ντούχα, έχωμεν....ΝΤΟΥΧΑ!
...ΝΤΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..,,,,,,.........

UPDATE! 
Εις το παρακάτω βίνδεον βλέπουμε την αντίδρασιν του Καρατζαφύρερ μόλις μαθαίνη πως ο Μπουμπούκος κε ο Τσεκουράτος πήγαν εις στην Νέαν Δημοκρατίαν!

Ο Καρατζαφύρερ μαθαίνη πώς ο Αδωνις κε ο Βορίδης πήγαν στην ΝΔ from dr.flantzas on Vimeo.



(Το παρόν ποστ θα ήθελα να το αφιερώσω στον σκύλον μας τον Διογένη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Που πονάτε, παρακαλώ;