Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ελλάδα, η πιο ανεπτυγμένη χώρα της Ευρώπης!

Χαιρετώ την Ελλάδα! Την μεγαλύτερη κε πλουσιότερη χώραν της Ευρώπης! Υποβάλω τα σέβη μου στον μεγαλύτερον Πρωθυπουργό που πέρασε από εκή, που ακούη εις το όνομαν Γεώργιος Αντρέα Παπανδρέου. Έναν ηγέτη που έβαλε ένα οριστικόν τέλος εις την εξαθλίωσιν που είχε αφήση πίσω του ο Κώστας Καραμανλής που θρασύτατα έλεγε ψέμματα πως θα βρεθούμε εις οικονομικήν κρίσιν. Λεφτά που υπήρχαν σε ξένες τράπεζες κε κεφάλαια βοήθησαν, χάρη στον Μέγα Ηγέτη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ωσθε να ορθοποδήση η χώραν να υπάρξη ανάπτυξις κε ευημερία δια όλους! Η Βιομηχανία είναι κε αυτή μπροστά δημιουργώντας πάντα νέες θέσεις εργασίας για τον κάθε σπουδαστή εργαζόμενο, αλλά ουχί μόνον! Νεοι κε νέες τρέχουν να βοηθήσουν κε προς την Πράσινην Ανάπτυξιν η οποία δεν είναι πλέον ένα μακέτο στα χαρτιά, αλλά μια πραγματικότητα καθώς μόνο το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να ολοκληρώση. Περίφανη η χώρα έχη λύση τα οικολογικά της προβλήματα.


Κε δεν είναι μόνον αυτά. Η Γερμανίδα Καγκελάριος 'Αγγέλα Μέρκελ  αναγκάζετω ύστερα από σκληρές πιέσεις της Ελλάδος να επιστρέψη κε μάλισθα εις τόκον τα χρήμα που κατάσχεθηκε από τους Γερμανούς είς την Κατοχήν έτσι ώσθε τώρα που οι άλλες χώρες περνάνε κρίσι, αναγκασμένες κάποιες από αυτές να υποκύψουν υπογράφοντας το Μνημόνιο 1 κε 2 η Ελλάδα να το αποφύγη βγαίνοντας δια μια ακόμα μία φορά κερδισμένη κε κρατώντας την εθνική της ανεξαρτησία.


Χιλιάδες είναι οι τουρίστες που επισκέπτονται καθημερινά τα υπερσύγχρονα μουσεία  που στεγάζουν πλέον τα κλεμμένα μάρμαρα που επέστρεψαν πίσω οι 'Άγγλοι. Μουσεία που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά (το Λούβρο επί παραδείγματι) μιας  κε διαθέτον τα αρτιότερα συστήματα ασφαλείας (έργον του ΠΑΣΟΚ) κε είναι συνδεδεμένα με τους πλέον υπερσύγχρονούς υπολογιστές φύλαξης έτσι ώσθε να μην μπορή να περάση ούτε μύγα.


 Δόξα εις το Πανελλήνιον Σοσιαλιστικόν Κίνημαν, η Ελλάδα είναι κε η πρώτη που έχη δωρεάν κε ελεύθερα ίντερνετς παντού. Από τα καλαίσθητα καφέ, τα πλούσια σε εδέσματα εστιατόρια, τις μεγαλοπρεπεις επιχειρήσεις, τις πλατείες, τα δάση , τους δρόμους κε τα παγκάκια, σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Από την Αθήνα μέχρι την πιο ξεχασμένη βουνοκορυφή μπορείς με ένα κλίκ να συνδεθείς ελεύθερα και δωρεάν σε όποιο μέρος του πλανήτη θέλης. Μην ξεχάνε πώς πρώτο το ΠΑΣΟΚ μοίρασε δωρεάν υπερσύγχρονους υπολογιστές σε κάθε σπίτι κε σχολείον μετατρέποντας μάλιστα την εκπαίδευση από μια αναλογική διδασκαλία σε έναν ψηφιακό παράδεισο πληροφορίας κε γνώσης. Οι δημόσιες υπηρεσίες κε επιχειρήσεις πετάνε! Κε αυτό διατί κε έχουν πάντα τους κατάλληλους ανθρώπους στην καταλληλην θέσιν, ώσθε να μην ταλαιπωρείται ο Έλλην πολίτη αλλά κε πάλι χάρι στους  σύχρονους υπολογιστάς η δουλειά γίνεται στο πίτς φιτίλι κάνοντας ενα κλικ από το σπίτι του! 

 Με αυτόν τον μοναδικό τρόπο θα μπορούν κε οι μετανάσται που πάλι ευχαριστούμε την κυβέρνησις του ΠΑΣΟΚ διατί καθότι δεν αμέλησε να τους δώση τα απαραίτητα χαρτιά ιθαγένειας της Ελλάδας, να μορφώθούνε κε έτσι σήμερα να είναι ισότιμα μέλη της κοινωνίας εξαλείφοντας  κάθε έννοια ρατσισμού (φιλετικού, κοινωνικού, θρησκευτικού). Η άρτια δε εκπαιδευμένη Ελληνικήν Αστυνομίαν , ουχί μόνον σέβετω κε προστατέυη τα δικαιώματα του  Έλληνα Πολίτη, αλλά κε του ξένου που θα τον υπηρετήση πάντα με ένα χαμόγελον. Στο δε πολιτικό τομέα η υπόσχεσις το να μην μένη η Διαφάνεια μόνο στα λόγια αποτελή βασικήν προϋπόθεσιν . Τα πολιτκά πρόσωπα της χώρας τούτης ουχί μόνον δεν εμπλέκονται εις σκάνδαλαν, προσωπικά συμφέροντα, κλεψιές, μίζες κλπ, αλλά αν αυτό γίνη οι ένοχοι οδηγούνται πάντα στην Δικαιοσύνη.


Αυτά όλα είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου κε όπως όλοι ξέρουμε σήμερα, τα τήρησε κατά λέξη!

...Μόνο που σήμερα που τα λέω αυτά είναι Πρωταπριλιά!

6 σχόλια:

  1. ε καλά γιατρέ μου, άνθρωπας είναι ο ΓΑΠ τι να προλάβει σε 2 χρόνια? Μήπως τον άφησαν τα συμφέροντα? Αφού τον πολεμάει η Μαρία Σπυράκη από το ΜΕΓΚΑ ανηλεώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε Μάλερ:

    Έχετε απόλυτο δίκιον! Έναν τίμιο κε δουλευταρά πολιτικό είχε αυτός ο τόπος κε τον ρίξανε τα διαπλεκόμενα.

    Πρωταπριλιά,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

    μόνο πρωταπριλιά μπορούσαν να γραφτούν υπο μορφή είδησης ολα αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμε συγκλονισμένος. Πότε έγιναν όλα αφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Υπουργέ Τριών Εργων Σαίκς:

    Μα που ζείτε; Είς τας Σουιδίας; Ελάτε είς την Ελλάδαν να απολαύσετε τα αποτελέσματαν του Green Development!

    The water get in the gutter,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοι Άνεργοι Δημοσιογράφοι:

    Το ζήτημα είναι πως κάποιοι τα λέγανε κε εκτός Πρωταπριλιάς.

    Bon Appetit,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;