Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Οι "'Απαξ"-ιδες των Εκλογών...

 Δεν θα ομιλήσω πολύ δια τον πολιτικόν γάμον της χρονιάς μιας κε δεν μου προκάλεσε καμίαν έκπληξιν, κυρίως δε επειδή απο καιρόν το είχαμε προβλέψη εδώ κε εδώ. (Όχι ευχαριστώ τέκνα μου δεν χρειαζόμασθε χειροφιλήματα κε προσκηνήματα!). Θα σταθούμε όμως  στην μεγάλη ρίσην "Μια φορά προδότης, άπαξ προδότης" , που ξεστόμισε ο Βελόπουλος στον Άδωνη  λίγο καιρό πριν προδώση κε αυτός με την σειράν του τον Κωλοτουμποφύρερ κε ξαναβρεθούν μαζί σαν φιλαράκια!

Μήπως έχη λέπρα ο Κωλοτούμπας Νο1 κε απομακρύνονται όλοι από κοντά του ώσθε να πάνε στον Κωλοτούμπα Νο2 ; Όχι. Είναι αυτό που λέγη ο κόσμος (να μιλήσω κε εγώ λαικά όπως ο Νίκος Χατζηνικολάου) "Μάθαμε την Τέχνη κε γαμούμε τον Μάστορα μας!". Οι καρέκλες του Κωλοτούμπα Νο2 είναι πιό κοντά στο πιατάκι με το μέλι της Εξουσίας από εκείνες του Κωλοτούμπα Νο1 κε εκείνοι οι "'Απαξ" βρεθήκαν μεγαλύτεροι οπορτουνισθαί της από τον Μάστορα τους!  Οι ίδιοι μάλισθα έτρεξαν να αλλάξουν κε τις φωτογραφίες εις το διαδύκτιον ωσθε να μην δωθή καμίαν λανθασμένην εντύπωσις με ποιό αρχηγό εβρίσκονται!








Οπότε ξεχάσθε εκείνη την παλία κλασσική κε συντηρητική Νέα Δημοκρατία κε χειροκροτήσθε το Νέο ΛάΟΣ, οπου όπως λέγη κε ο Προεδρός του: "Δέν είναι μαντρί, έρχεται όποιος θέλη". Πολλοί λένε μάλισθα πως ακολουθώντας ο Πρόεδρος τα βήματα του παλιού ΛάΟΣ δεν θα αργήση η στιγμήν να αρχίση κε εκείνος με την σειρά του να φτιάξη ένα κανάλι κε να καλεί Χουντικούς κε Χρυσαυγήται (ή ακόμα κε τον ίδιο τον Μιχαλολίακο)! Ας μην το γελάμε όμως καλύτερα. Είναι πολύ πιθανόν...

ΚΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΝ ΜΗΝΥΜΑΝ ΜΑΣ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Που πονάτε, παρακαλώ;