Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Μια Dream Team για τον Αντώνη Σαμαρά.

Το οτι ο βοσκός ποιητής Φανφάρας θα κάνη τα πάντα δια κυβερνήση ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα του μαντριού του να μπή ο οποιοσδήποτε, αυτό πάνω κάτω μας έγινε γνωστό στας προηγούμενας  μέρας. Μπορή να πήρε όλα τα ακροδεξια μπουμπούκια από τον Καρατζαφύρερ, μπορή να έφερε πίσω την φιλελεύθερην Ντορούλα, μπας κε κερδίση μερικάς ακόμη ψήφους, αλλά όμως ποιους άλλους θα μπορούσε να δεχθή προκειμένου να φτιάξη μια ονειρική ομάδα;     



ΣΑΤΑΝΑΣ
Τα λόγια περιττεύουν...Ξέρουμε πώς ο Σαμαράς ακόμα κε με τον Εξαποδώ θα έκλεινε συνεργασία προκειμένου να γίνη Πρωθυπουργός. Πίσω του τον έχει, πάντως!

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ
Γνωστόν φιλελεύθερον ποντίκι ο Μάους, τσακώθηκε με τον Γκούφυ (γνωστόν δις τις φιλο ΛΑΟτιανές του τοποθετήσεις) ώσθε να προσχωρήση εις στην ΝΕΑ ΜΑΝΤΡΟΚΡΑΤΙΑ_ . Μην ξεχάμε εξάλλου πως ο Μίκυ δεν είναι ενα απλό ποντίκι, αλλά ένα σύμβολο όλων των γενεών αγαπητό από μικρούς κε μεγάλους ικανό να ανεβάση τα ποσοστά το κόμματος.

Mr BEAN
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα μπορούσε να μην εντάξη εις το μαντρί του κε τον κο Μπιν, τον οποίο μάλισθα θεωρή πνευματικό πατέρα, αλλά κε Καθοδηγητη. Οι ομοιότητες τους πάντως δεν σταματάνε μόνο στην επιλογή των ρούχων τους.

BATMAN
Ούτε τα ΜΑΤ, ούτε η ΔΙΑΣ, ούτε η Αστυνομίαν. Μόνο με εναν μασκοφόρον εκδικητή ωσάν τον Σκοτεινό Ιππότη θα μπορούσε ο Σαμαράς να νικήση την εγκληματικότηταν της Μπόχαν Σίτι κε να της  βγάλη τας κουκούλας, επιθυμία που ουκ ολίγες φορές έχη εκφράση. 

 ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΣΑΪΝΗΣ
Τα δύσκολα προβλήματα της αστυνόμευσης δεν θα μπορούσε να μην τα λύνη παρά ένας ιδιοφυής αστυνομικός σαν τον Σαΐνη (όπως ακούγετω κε στο γνωστόν άσμαν) . Ο Σαμαράς υπόσχεται σε αυτόν όπως κε στον Μπάτμαν πλήρη κάλυψη των γκάτζετ τους προκειμένου να φέρνουν εις πέρας τας αποστολάς τους.

ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ
 Από Πολιτικής Ανοίξεως είχε να τεθή, μπορή να άργησε, αλλά επιτέλους έγινε η Υπέρβαση! (θυμάσθε;)  Φέρνοντας τον Τέρη Χρυσό στην ΝΜ_ ο Σαμαράς κατορθώνη να ξανασμίξη μαζί όλο το Μητσοτακέικο! Επιτέλους ο Κυριάκος ξαναβρίσκη τον χαμένο του μπαμπά, ενώ εκείνος όλο συγκίνηση δηλώνη πως ήδη άρχισε  να γράφη τον καινούριο ύμνο του κόμματος: 
"Τάκα τάκα τακά τάκα τάκα τααά! -Τάκα τάκα τακά τάκα τάκα τααά! -Τάκα τάκα τακά τάκα τάκα τα- Αντώνης δαγκωτοοοοοοό..."

ΟΚΑΤΑΡΙΝΕΤΑΜΠΕΛΑΤΣΙΤΣΙΞ
Ο ευερέθιστος αρχηγός του κορσικανικού χωριού απο το Αστερίξ, ξυπνάη από την σιέστα κε επειδή βαριέται αποφασίζη να σταθή στο πλεύρο του Αντώνη Σαμαρά μέχρι να ξαναβαρεθή. Φήμες λένε πως έχη ήδη αρχίση να κατηγορή τον Σαμαρα επειδή ένας ξάδερφος (του Αντώνη) είχε πατήση το πόδι ενός ανηψιού (του Οκαταρινεταμπελατσιτσίξ) πρίν από 7 χρόνια κε ακόμα δεν έχη ζητήση συγνώμη.

ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ
Με τον Δρακουμέλ ο Σαμαράς δέν εχη καμία ιδεολογικήν διαφοράν, οπότε η συνεργασία τους ήτω αναμενόμενη. Ο Σαμαράς μισεί τον Κουμουνισμόν κε ο Δρακουμέλ τον Μπαμπαστρούμφ που ως κουμουνιστής  φοράη κόκκινα, έχη μαρξιστικόν μούσι κε είναι αρχηγός μιας κομμούνας στην οποία εργάτες είναι τα γαλάζια στρουμφάκια της δεξιάς.  Ηρθε το γλυκό κε έδεσε!

JAMES -CONNERY-  BOND
Φυσικά κε δεν θα ξεχνούσε τον μεγάλο πράκτωρ Τζέμη Μποντ, αλλά θα διάλεγε κε τον καλύτερον! Στο κόμμα, ο Τζέμης θα έχη να αναλάβη δύο απόστολές: Η πρώτη είναι να μάθη πως καταφέρνη το Σύριζα να ανεβαίνη παρόλλες τις λάσπες κε η δεύτερη είναι να προσπαθήση τελευταία στιγμή  να το σαμποτάρη, ανατρέποντας τα σχέδια του Τσίπρα ωσθε να μην μπορέση να επαναδιαπραγματευτή  το Μνημόνιον. Αυτό, μόνο ένας Τζέμης Μποντ θα το μπορούσε.

STATLER AND WALDORF (γέροι του Muppet Show)
Κε μιας κε πιάσαμε τους κινδύνους της Αριστεράς, να δυό πολύ συντηριτικοί γέροι έτοιμοι να βγούν στα παράθυρα των τηλεοράσεων κε να σχολιάζουν το οτι ο Τσίπρας φταίη δια όλα: "Ο Τσίπρας δεν έχη σαφείς θέσεις!-Μπουουουουουού!"..."Ο Τσίπρας τον έβρισε κε τον είπε Ολανδρέου!-Μπουουουουουού!"..."Ο Τσίπρας δεν θα μπορέση να δώση συντάξεις!- Μπουουουουουού!"..."Ο Τσίπρας θα μας γυρίση στην Δραχμή!- Μπουουουουουού!"..."Ο Τσίπρας θα φέρη Κουμουνισμό!- Μπουουουουουού!".

ELVIS
Εδώ ο ρόλος του Έλβις αν κε είναι καθαρά διακοσμητικός  αποτελή ακόμα μια φορά την απόδειξη πως ο Σαμαράς προκειμένου να βγή με αυτοδυναμία, ακόμα κε νεκρούς πρόκειτω να αναστήση! Κε ουχί κανέναν τυχαίον νεκρό, αλλά ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ, ρε καρίόληδες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Που πονάτε, παρακαλώ;