Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Εκλογές Reloated


Ακριβώς όπως το είχαν προβλέψη οι Ινκας! Καθότι όταν μιλούσαν δια καταστροφή του κόσμου το 2012  μπορή να μην μιλούσαν ξεκάθαρα δια επαναληπτικό κύκλο εκλογών  στας 17 Ιουνίου εις την Καραγκιοζλάδαν, έπρεπε να βρεθή μια Έλλη Στάη να αποκρυπτογραφήση το Δίσκον! Απλώς τον έπαιξε ανάποδα κε το Σταλινικόν μήνυμαν από τον ίδιον τον Σατανάν απεκαλύφθη!   
Οϊμέ, Οϊμέ, ο κόσμος θα ταλαιπωρηθή ακόμα μίαν φοράν να πάη εις τας κάλπες έπειδή τα κόμματα δεν μπορεσαν να τα βρούν μεταξύ τους ωσθε να σώσουν σύσσωμοι την Καραγκιοζλάδαν! Οϊμέ, Οϊμέ, πότε επιτέλους θα ξαναέχουν την κυβέρνηση που θέλουν τα Μέσα Μαζικής Εγκεφαλοπλύσεως κε οι Τροϊκανοι, χωρίς να κουράζετω ο Καραγκιοζέλλην να σκέφτετω τι να ψηφίσει; Καλά δεν ήμασθαν με αυτόν τον τον κο Παπαδήμα κε την συγκυβέρνησις που είχε στηθή; Τί θέλαμε τις εκλογές τώρα καλοκαιριάτικα;

Καλύτερα που δεν τα βρήκαν κυρίες κε κύριοι διατί, μα τον Άγιο Θανοβέγγιο (μεγάλη η Χάρην Του), το πιθανότερον ήταν η Καραγκιοζλάδα να είχε μίαν σαλάτα από τα ίδια (όπως τα είχανε βρή τα τρία "διαφορετικά" κόμματα επί του τραπεζίτη). Καλύτερα που δεν τα βρήκαν διατί αυτό πιθανώς τους κάνη πιο έντιμους στην ιδεολογίαν τους. Κε ακόμη καλύτερα που δεν τα βρήκαν, διατί δεν μπορώ να δεχθώ πως οι Νεοναζί είχαν καταλάβη 21 έδρες στην Βουλήν.  Τώρα που εκείνοι τους βάλανε να εγερθούν με το ζόρι, ίσως κάποιοι το ξανασκεφτούν στον δεύτερο γύρον. Καθότι ο Καραγκοζέλλην δεν γουστάρη προσταγές κε σήκω σήκω, κάτσε κάτσε. (Εδώ δεν εγέρθετω  δια τις γιαγιάδες που ξεπερνούν το 7% των θέσεων στα λεωφορεία, θα εγερθή δια τον Μιχαλολίακο; Για μπάστα!)   

Αλλά έτσι σας έχουν συνηθίση , ή έτσι θέλουν να σας συνηθίσουν. Να θέλετε Κυβέρνηση κε να την θέλετε ΤΩΡΑ! Οπως είχατε μάθη τόσα κε τόσα χρόνια με την τραμπάλα ΠΑΣΟΚ/ΝΔ, ΝΔ/ΠΑΣΟΚ κε κάτι αριστεροκουμουνιστικά κόμματα να παίζουν πάντα τον μαλάκα της υπόθεσεως! Καθότι οποιοδήποτε  άλλο αποτέσμαν αυτομάτως ονομάζετω "ακυβερνησίαν", "χάος", "εφιάλτης"!

Πάμε σε δεύτερον γύρον λοιπόν! Καλοκαιριάτικα; Ναι, καλοκαιριάτικα! Δεν το σκάμε δια μπάνιον, αλλά επαναφορτώνουμε προσεκτικά εις το μυαλόν μας όλα εκείνα που μας έκαναν στον 1ο γύρο να πάρουμε  τα δυό "μεγάλα" κόμματα στα γόνατά μας κε να τους δώσουμε ένα μπερντάκι ξύλον στα παχουλά τους πωπουδάκια, κλειδώνοντας τούτη τη φοράν ουχί μόνον τις γιαγιάδες κε τους παππούδες στα σπίτια, αλλά κε εκείνους που θα ξαναψηφίσουν τους Νεοναζί. 

Την πρώτην φοράν τους τιμωρήσαμε βγάζοντας το άχτι μας. Την δεύτερη καλόν είναι κε να τους ξεπροβαδίσουμε ευγενικώς εις στην πόρταν με μία δυνατήν κλωτσιάν είς τα οπίσθια τους!      

6 σχόλια:

  1. Πρωθυπουργέ μου και γιατρέ μου, ώς γνωστόν, ένας είναι ο αρχηγός (εσείς). Παρόλ΄αυτά , θα θυσιαστούμε και θα ψηφίσομεν, για την Καραγκιοζλάδα ρε γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Τριπόντιξ:

      Η αλήθειαν είνα πώς διαυτόν κε καθυστερήσαμεν τα δέοντα καθότι προσπαθήσαμε κε εμείς με την σειράν μας να συνκυβερνήσωμεν με τον κο Τσίπραν (θέλαμε την ένταξη της Καρακιοζλάδος εις το Φλατζοευρώ) αλλά αποτύχαμε οικτρώς!

      Τα έλεγε κάποτε η κυρά Βούλα, αλλά ποιος την άκουγε,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή
  2. Κύριε Ντόκτορ!
    Γιατί απεργείτε;;
    Μπορείτε να μας πείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Κάνεφ:

      Αυτό που με συγκλονίζη πάντα με εσάς είναι πως είσθε πάντα εντός θέματος! Ουχί κύριε εμείς δεν απεργούμε! Έχουμε δώση έναν Όρκον εις τον Ιπποκράτη!

      Το πρόβλημα είναι πως ποτέ δεν μας τον έδωσε πίσω,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή
  3. "Την δεύτερη καλόν είναι κε να τους ξεπροβαδίσουμε ευγενικώς εις στην πόρταν με μία δυνατήν κλωτσιάν είς τα οπίσθια τους!".....χρησιμοποιώντας και την μοναδική ατάκα της αλησμόνητης Μαλβίνας: ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητοί Ανεργοι Δημοσιογράφοι:

      Νομίζω πως οι πούστηδαι δεν φταίνε σε τίποτα να παρομοιάζονται με τους λαμογείς!

      Αντιθέτως, είναι κε πρόθυμοι να δώσουν κώλον αν χρειασθή,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;