Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Θα βάζατε την Μαφία να φυλάξη το σπίτι κε τα παιδιά σας;

ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ;

Με κατηγορίες κε εκρεμότητες με την δικαιοσύνη περί οπλοχρησίας κε σωματικών βλαβών.
Ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, διαταγές κε απειλές ακόμα κε μπροστά σε κάμερες, δημοσιογράφους, πολίτες κε πολιτικούς.

 Ναζιστικοί χαιρετισμοί, άρνηση του Ολοκαυτώματος,μπλουζάκια με νεκροκεφαλές των SS  κε "ο Χίτλερ που δεν έχη κριθή ακόμα απο την Ιστορία."
Πογκρόμ ρατσιστικών επιθέσων που είχε να δη η ανθρωπότητα από την Νύχτα Των Κρυστάλλων. 

Αυτά που κάνουν δεν είναι Πολιτική, αυτοί που τα κάνουν δεν είναι Πολιτικοί.
Είναι Τραμπούκοι, Μαχαιροβγάλτες, κε Τρομοκράτες του Κοινού Ποινικού Δικαίου.
Δεν πιστεύουν στην Δημοκρατία. Χρησιμοποιούν την Δημοκρατία κε μετά την πετάνε.
Δέν πιστεύουν στην Ελευθερία Του Λόγου, παρά μόνο στην δική τους.

Αυτούς ετοιμάζεστε να βάλετε στην Βουλή για μια ακόμη φορά;
Την πρώτη φορά "δεν ξέρατε". Τώρα τους είδατε, τους μάθατε.
Κι όλα αυτά που λέω, μπορείτε να τα ελέγξετε.
Ψηφίστε τους κε δεν θα πω "Κρίμα στο λαιμό σας".
Θα πω "κρίμα στη χώρα".

  ...

Συγνώμη που δεν κάνω πλάκα.
 

5 σχόλια:

  1. περιμενοντας να περασει μια ωρα μεχρι να φυγω για το εκλογικο τμημα οπου κληρωθηκα να ειμαι εφορευτικη επιτροπη, ας σχολιασω κι εγω αυτο το αηδιαστικο φαινομενο των χρυσων αυγων ακομα μια φορα.
    δεν το βλεπω ως πολιτικο φαινομενο.
    οπως δεν βλεπω πολιτικο φαινομενο τους μπαχαλακηδες, τους χουλιγκανς και γενικοτερα οσους επωφελουνται καποιων κενων και παραθυρακιων στην δημοκρατια και στην νομοθεσια (τα οποια οι κυβερνωντες τεχνηεντως αφησαν ανοιχτα ωστε να επωφεληθουν για δικο τους συμφερον συνηθως)και δημιουργουν σκηνικο ποτε για το 15λεπτο της δημοσιοτητας που τους αναλογει, ποτε για να το παιξουν μαγκες μπας και βγαλουν κανα γκομενακι κλπ κλπ.
    ειναι λαθος της κοινωνιας να αντιμετωπιζει ως ''πολιτικο κινημα'' ενα τσουρμο αγραμματων και παντελως αμορφωτων ανθρωποειδων.
    δεν εχουν κανενα απολυτως επιχειρημα, στηριζονται σε ασυναρτητες ιδεολογιες και μπορεις να τους αντιμετωπισεις ειτε γελοιοποιοντας τους (πραγμα πολυ ευκολο) ειτε χρησιμοποιοντας τα ιδια τους οπλα.
    αυτα για τα οποια νομιζουν δηλαδη πως αγωνιζονται.
    δεν γινεται για παραδειγμα να λες πως εισαι χρυσαυγιτης επειδη εισαι απογονος των αρχαιων ελληνων που ανεπτυξαν πρωτοι την δημοκρατια, την φιλοσοφια, τον λογο... και απο την αλλη ο δικος σου λογος να περιοριζεται σε ενα ''ουγκ'', η ''χαου'' η ΕΓΕΡΘΗΤΟ'' αποδεικνυοντας πως το πνευματικο σου επιπεδο εχει ιδιο υψομετρο με το λεβητοστασιο της πολυκατοικιας σου.
    επισης, κανενας δεν εχει σκεφτει μηπως ισχυει κι εδω το φαινομενο των γενιτσαρων επι τουρκοκρατιας, αλλα στο αντιστροφο.
    ο εκπροσωπος τυπου των χρυσων αυγων, με το ονομα κασιδιαρης που σημαινει φαλακρος η ξυρισμενος στα τουρκικα, ισως να βγαζει στους μεταναστες και γενικοτερα σε ολους τους ξενους το μισος που αισθανεται για τον ιδιο του τον εαυτο, λογω της τουρκικης προελευσης του ονοματος και της οικογεννειας του.
    νομιζει δηλαδη πως μισει τον εαυτο του επειδη οι προγονοι του ειναι τουρκοι, αρα ολοι οι τουρκοι ειναι εχθροι μας και πρεπει να τους μισουμε.
    σιγουρα χρειαζεται την βοηθεια ψυχολογων, αλλα αυτος δοκτωρ ειναι δικος σου τομεας και δεν θα επεμβω.
    οσο για τους ψηφοφορους αυτων των υπανθρωπων?..
    χμμμμμ...
    ολοι κανουν χαζι με τον τρελο του χωριου...
    και πολλες φορες τον κερνανε και καμια ρετσινα για να τον μεθυσουν και να γελανε με τις χαζομαρες που θα λεει.
    αν ομως επιχειρησει να πλησιασει στο τραπεζι τους και να τους φτυνει, τους βριζει και τους απειλει, τον διωχνουν κλωτσηδον απο το καφενειο.
    δεν επικροτω την σταση της κοινωνιας απεναντι στον ''τρελο του χωριου'' η σε οποιονδηποτε αλλον ψυχικα ασθενη, αυτο ειναι φυσικα καταδικαστεο.
    στην περιπτωση ομως των χρυσαυγιτων, οταν ερθει η ωρα που η κοινωνια θα τους χλευαζει και θα τους κρεμανε κουδουνια στον λαιμο, εγω θα κανω μια εξαιρεση και θα γελαω σαρκαστικα με την καρδια μου για την ξεφτιλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Γρυλάκο:
      Καταρχάς σας ευχομαι καλό κουράγιο δια την εφορευτικήν επιτροπήν.
      Δεύτερον, χωρίς να θέλω να σας απογοητέυσω κακώς μπάινετε εις την προσπάθειαν επιχειρηματόλογίας με έναν φασίστα. Είναι μάταιο.

      Υπάρχη μια γνωστήν ρίσιν (μάλλον ανωνύμου) η οποία λέη: "Μη διαφωνείς ποτέ με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του, κε θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας. "

      Αυτό κε μόνο,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή
  2. Η ηλιοθιότης είναι ανίκητη δόκτορα, έτσι λένε τουλάχιστον.

    Μολαταύτα ελπίζω ότι ο λαός μας ο υπερήφανος και όλα τα σχετικά κατάλαβε τι έκανε και δεν θα το ξανακάνει. Ελπίζω ότι οι κύριοι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Καιάδας και λοιπά καθήκια, ό,τι χάρηκαν χάρηκαν.

    Ελπίζω ο δόλιος γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι η ελπίς πεθαίνει λίγο πριν την ανάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Τρέμενς:

      Ευτυχώς τελικά που η ηλιθότητα δεν αυξήθηκε αλλά παρέμενε εις το 7%.

      Μυαλό να μπη πάντως, ολίγον δύσκολο,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή
  3. Με κολαζετε δοκτορα...
    Με κολαζετε να κανω το δικηγορο του διαβολου (κατι που κανω καλα) και να σας πω οτι γενικα οι φασιστες δεν διαφερουν απο μενα και απο σας, με εξαιρεση τη λεπτομερεια του "ποιος εχει τελικα τον ελεγχο". "Γενικα" ο φασισμος δεν ειναι κακη ιδεα... λεει οτι αφου ο οχλος ειναι ανικανος να διοικει και να αποφασιζει, θα τον διοικησουν οι "δικοι μας", αυτοι που ξερουν, με το σωστο τροπο... δε διαφοροποιειται και πολυ απο την εξουσια του λαου που προτεινει η δημοκρατια (τον ικανο λαο,αυτον που διακαιουται να εχει γνωμη, τον πολιτευομενο και πολιτικο λαο). Το προβλημα βεβαια εγκειται στο ποιος ειναι τελικα αυτος που επιβαλλει το γενικο καλο και ποιος ειναι ο γνωστης (σε ποια δημοκρατια δεν βγαινει μπροστα ο τεχνοκρατης, αυτος που εχει αμεση τριβη με το αντικειμενο που καλειται να διοικησει-βλεπε νομικους βουλευτες, ιατρους σαν υπουργους υγειας κτλ).

    Και για να θεσω τη δικη μου θεση, προσωπικα πιστευω οτι 7% ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μετα τα φαινομενα που παρατηρηθηκαν στο κατοπι των πρωτων εκλογων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;