Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Φόρεστ Κλυνν VS Φλάντζα Γκαμπ!

Αναμφισβητήτως ο Χάρρυ Κλυνν υπήρξε ένα μεγάλο κεφάλαιον της βλακώδους ΠΑΣΟΚ δεκαετίας του '80 με δίσκους όπως το Δοξάστε Με, Πατάτες, Μαλακά Πιο Μαλακά, Έθνος Ανάδελφον, κλπ, άλμπουμ (κασσέτες* στην περίπτωσις μου ) που θα είναι αμαρτίαν κε βαρύ σφάλμαν να μην αναφέρω τας επιρροάς που άσκησαν πάνω μου.  Μετά ήλθε η ιδιωτικήν τηλεόρασι, τα χαζά τηλεπαιχνίδια με τον Γιώργο Πολυχρονίου, ο εκ χούντας Νίκος Μαστοράκης, ένας γυαλάκιας δημοσιογράφος με ζελέ μαλλί που έκανε ένα λεπτό να ολοκληρώση μια πρόταση πέντε λέξεων κε που σήμερα είναι Ο-Χαζινικολάου, οπότε ο Χάρρυ μπήκε στο συρτάρι (ομοιοκαταληξία,ε;)

Το Μαραφέτι
*[Κασσέτα (δια αυτούς που δεν την πρόλλαβαν): Πλαστικό παραλληλόγραμμον μαραφέτι μικρού μεγέθους κε λεπτού πάχους με δύο περιστρεφόμενες τρύπες από δόντια που γυρνούσαν μία μαυροκόκκινην κορδέλαν ονόματι μαγνητοταινία. Σωστά εισερχόμενες είς ένα άλλο ηλεκτρικόν μαραφέτι που λεγόταν κασσετόφωνο μπορούσαν να παράγουν μουσική. Πολάκις το ηλεκτρικόν μαραφέτι κασσετοφωνον έτεινε να "μασάη" όπως λέγανε οι παλαιότεροι, την κασσέτα  με αποτέλεσμα όταν την εξελθες (αφού για μισό λεπτό άκουγες ήχους του υπερφυσικού κε του ανεξηγήτου) να περνούσες αρκετήν ώραν ενασχόλησις, πνευματικού Ζεν κε ψυχραιμίας ωστε να ξανατυλίξεις την μαγνητοταινίαν σωστά μέσα στην κασσέτα. Επιστήμη! Όχι σαν τα σημερινά παιδιά με τα mp3  που τα θέλουν όλα έτοιμα!]

Σήμερον και λίγο πρίν την  Μετα-Σαμαρά εποχήν, ο Χαράλαμπος (Κλυνν) Τραμπάκουλας  εβοσκάη το μπλογκ "In the  mind of Harry Klynn" εδώ-επαραπέρα,  μέσα στο οποίο δηλώνη "Φυσιοδίφης και καλλιτέχνης με άριστη κολεγιακή μόρφωση σε θέματα παρασκευής υβριδίων ζαχαροκάλαμου και ντοκτορά στο «ΛΟΤΤΟ» και στο «Πάμε στοίχημα»" πράγμαν το οποίο δεν είναι ντροπή εφόσον κε εγώ μπορώ να δηλώσω  Πρωθυπουργός Της Τζατζουφιάς κε Τερματοφύλακας- Γιατρός. Κε ο λόγος δια τον οποίον αποφάσισα να ασχοληθώ είναι λόγω των φωτογραφιών (κάτω δεξιά στο μπλογκ του) με τις γνωριμίες κε τα διάσημα πρόσωπα τα οποία έχη γνωρίση κατα την διάρκεια της καριέρας του. Ο Χάρρυ Κλυνν είναι δηλαδή   κάτι σαν τον Φόρεστ Γκαμπ της Καραγκιοζλάδος.

Δείγμα φορεστκαμπισμού από το μπλογκ του Χάρρυ Κλυνν
Όμως ούτε εμείς πάμε πίσω στο φορεστκαμπισμό! Έτσι, όπως κάναμε παλιότερα  κε ακόμα παλιότερα δράττομεν ξανά τας ευκαιρίας δια νέα φωτογραφικά μας ντοκουμέντα σχετικά με τις δικές μας γνωριμίας (κε με τον παρόμοιο σχολιασμόν) δια να φάη την σκόνη μας.

ΕΛΒΙΣ ΠΡΙΣΛΕΥ
Αθάνατος! Εδώ στην βράβευσι των βραβείων GUINNESS δια τον μεγαλύτερο γιακά. 

ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕ
"Καλά άρχισε εσύ την Επανάσταση κε τυπώνουμε μετά τα μπλουζάκια!"

 ΠΑΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΑΛΜΠΕΡΤΟ;
 Στο εργαστήρι του την ώρα που προσπαθούμε να ανακαλύψουμε την Θεωρία των Τούβλων.


 ΝΙΞΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ...
Μου είναι δύσκολο να πιστέψω οτι δεν θα ξανακάνω μαζί του κωλοδάχτυλο σε διερχόμενα περιπολικά.

 ΣΤΑ ΓΛΕΤΖΕΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΟ
 Χτυπούσε πάντα παλαμάκια όταν του' παιζα στο κλαρίνο "Το Κορίτσι Του Μάο".

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑ (Τον Πάπα, τον Πάπα)
 Αν στα μπαρ είναι μαζί σου  ο ίδιος ο Πάπας έχεις την καλύτερη παρέα της ζωής σου.


ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΟΚΡΑΤΗ!
 "Ισοκράτη είπες σε λένε; Εγώ σε πέρασα δια τον Σωκράτη! Όλοι οι αρχαίοι μοιάζετε, ρε γαμώτι μου!"

ΣΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ
Προσπαθώντας να του μπω στην μύτη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Που πονάτε, παρακαλώ;