Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Νεα δισκογραφικήν μας επιτυχία!

Θα με ευχαριστούσε αν διαδιδόταν. Οχι δια μένα, αλλά δια τον φουκαριάρη τον Παστίτσιο! Καθότι η τέχνη είναι πάντα η καλύτερη άμυνα απέναντι στην Λογοκρισία (κε ουχι, δεν θα σας αφήσω να  ξεχάσετε τον Γέροντα). Εις προηγούμενον πόστ μου αν θυμάσθε είχα αποφασίση να γράψω τους στίχοι δια Το Ρεμπέτικο Του Παστίτσιου ζητώντας μουσική κε ερμηνευτή ώσθε να φτιαχτή ένα άσμα κε να διαδωθή διαδυκτιακως μέσω του Γέροντα Γουτιούμπιου σαν μια μικρήν ενδειξην συμπαράστασης εις τον Παστίτσιον. Εκτελεστής (χωρίς καλάσνικοφ) του άσματος βρέθηκε κε ονομάζεται Troller Moller, ο οποίος έχη ραδιοφωνικήν του εκπομπή κάθε Πέμπτη 9-11 στο Fresko Radio  κε  βρήκε επίσης κε την μουσικήν  πάνω στην οποίαν θα "πατούσαν" οι στίχοι, μουσική που δεν είναι άλλη από το "Μυστήριο" του ρεμπέτη Ιωάννη Χαλκιά. Κυρίες,κύριοι κε λοιποί μόρτες, ΤΟ ΒΙΝΔΕΟΝ!

   

 Όσο δια τους λάτρεις των παλαιών βινύλιων   η δισκογραφικήν FLANTZOFON-TROLLERMOL κυκλοφορή το τραγούδι κε σε δισκάκι των 45 στροφών, σε περιορισμένα αντίτυπα μόνο δια συλλέκται! 

  Τόσο περιορισμένα μάλισθα που μέχρι να διαβάσετε αυτή τη γραμμή, έχουν εξαντληθή! Λυπούμαι, λυπούμαι. Το μόνο που σας μένη λοιπόν είναι να διαδώσετε το παραπάνω παστιτσίδικον ώσθε  κάποια στιγμήν που ξέρετε;  Αν πάη καλά, μπορη εις το μέλλον να κυκλοφορή κε στα δισκάδικα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Που πονάτε, παρακαλώ;