Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Έρχονται τα Πρίκουελ Μνημόνια!

Το δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Καραγκιοζλάδας (ναι, αυτός που συνομιλή με τον Θεό). Αυτά που πάρθηκαν ήταν τα τελευταία μέτρα. Άρα, τα επόμενα τα οποία πρόκειται να πάρη δεν μπορή παρά να ανήκουν εις τα πρίκουελ των Μνημονίων τα οποία θα περιέχουν όλα εκείνα της Τρόικας που θα διέταζε πριν την είσοδο της στην Καραγκιοζλάδα. Ας δούμε λίγο τι θα εμπεριέχουν:
ΜΝΗΜΟΝΙΟ#0: Φορολογία δια όλα τα χρόνια εκείνων που δεν είχαν αγοράση ακόμα αυτοκίνητο, αλλά έχουν τώρα.
ΜΝΗΜΟΝΙΟ#-1: Έκτακτη εισφορά μέτρων δια εκείνους που δεν πλήρωναν ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ κλπ όσο δεν είχαν ακόμα σπίτι.
ΜΝΗΜΟΝΙΟ#-2: Χαράτσι δια τις γυναίκες που δεν είχαν γεννήση ακόμα.
ΜΝΗΜΟΝΙΟ#-3: Φόροι δια τελειόφοιτους φοιτητές- σπουδαστές δια όλα εκείνα τα χρόνια που δεν είχαν ακόμα το πτυχίο.
ΜΝΗΜΟΝΙΟ#-4: Φορολόγηση από τον χρόνο που γεννήθηκε κάποιος κε όλων των χρόνων μετά το θάνατό του.
 ΜΝΗΜΟΝΟ#-5: Προς ώρας ο Πρωθυπουργός δεν έχη μιλήση ακόμα με τον Θεό δια αυτό. Μόλις κατέβη από το Όρος θα σας ενημερώσομεν.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΟΚΤΩΡΑ ΦΛΑΝΤΖΑ
    ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΕΙ, ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ...ΚΟΙΝΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΙΣΟΎΝ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ ΑΝΤΩΝΗΣ-ΒΑΓΓΕΛΗΣ-ΦΩΤΗΣ
    ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΥΠΟΠΤΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΛΑΝΤΖΑ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΟΥ ΛΥΣΗ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΩ ΣΤΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα κύριε Δοκτοραλοτρόλλε κε καλή ξελευτεριά:

      Καταρχάς ηρεμήσθε κε πιείτε ενα ποτηράκι νερό (όσο ακόμα δεν φορολογείται η δροσιά του).

      Τείνω να συμφωνήσω μαζί σας περί του Τριό Στούτζες (αν κε επειδή εκείνοι δεν βλάπταν τους γύρω τους ίσως να μιλήσουμε δια Τριό Μούντζες). Βλέπετε πως ο Σαμαράς αποδεικνύεται όλο κε περισσότερο σε κακό Ιζνογκούντ που αφού κατάφερε επιτέλους να γίνη χαλίφης στην θέση του χαλίφη, ταράζη τους συμπολίτες του σε παράλογους φόρους. (Μία αναδρομή στον κόμικ Ιζνογκούντ θα σας πείση δια πολλάς ακόμα ομοιότητας.) Προσωπικώς δεν θα μου φανή καθόλου παράξενο αν κάποτε θεωρήση κε τον κώλο μας τεκμήριο πλούτου. (Δια να τον έχομεν σημαίνη οτι τον χρησιμοποιούμε δια να χέζομεν. Αρα εφόσον χέζομεν σημαίνη κε οτι αγοράζουμε δια να τρώμε, σωστά;)

      Όσο δια τον κο Τσίπρα, ίσως να έχετε δίκιο κε να εκμεταλλεύεται απλώς το γαμώτο εκείνων που ψήφισαν τον Σαμαρά κε τώρα κατάλαβαν αναζητώντας έναν πρωθυπουργό που δεν θα γλύφη τόσο πολύ τα γοβάκια της κας Μέρκελε. Θα είναι άραγες ο Τσίπρας; Δέν ξέρω τι έχη στο πίσω μέρος του μυαλού του (μπορή να είναι το νεο Πασόκ, μπορή κε όχι, μπορή να είναι καλύτερος μπορή κε όχι) αλλά δεν θεωρώ κακό να γίνουν εκλογές. Έχετε ένα δίκιο πάντως πως δεν έχη μπή πολύ δυναμικά στο ρόλο της αντιπολίτευσης κάτι που το δυστυχώς έχουν αναλάβη να το κάνουν τα ούγκανα των Χρυσών Αυγών δημιουργώντας φασαρίες από δώ κε απο κη υποβιβάζοντας ακόμα περισσότερο (όποιο) επίπεδο της χώρας.

      Μιας κε αναφέραμε τα ούγκανα, να σας απαντήσω (με αρκετόν κυνισμόν) διατί πεθάναν οι άνθρωποι του Πολυτεχνείου: Δώσαν το αίμα τους κε πάλεψαν εναντίον του φασισμού δια να έχη την δυνατότητα σήμερα ο κάθε αγράμματος τραμπούκος αυγοκέφαλος να μπαίνη στην Βουλή κε να μιλάη ευθαρσώς οτι στο Πολυτεχνείο δεν υπήρχαν θύματα. Ειρωνεία έτσι;

      Δεν ξέρω τι να σας προτείνω δια την κατάθληψίν σας. Ίσως είναι καιρός να κατεβείτε σήμερα στους δρόμους. Τουλάχιστον να νιώσετε οτι κάτι κάνατε (έστω κε συμβολικα) δια να τιμήσετε κάποιες μνήμες.

      Είμαι κε εγώ στα ίδια διλήμματα με τα μπάχαλα τα χημικά κε τους μπάτσους ,μην νομίζετε,
      Dr.Φλάντζας







      Διαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;